december 18, 2017

Brugge – Meifoor – Opening & Receptie

Van:
A partir du:
  27/04/2012 Tot:
Jusqu’au:
20/05/2012
Nieuw:
Nouveauté:
 Roue Royale (van der Honing), Vortex (Vlasselaerts) Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  19
Locatie:
Lieu:
 Beursplein, ’t Zand, Koning Albertpark, Simon Stevinplein Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op vrijdag 27 april verzamelden een 1000-tal verklede kinderen in de Beurshalle, om aldaar hun gratis tickets af te halen. Om 19u00 openden de winnaars van de tekenwedstrijd, Aube De Man en Amber de Graeve officieël de kermis, gevolgd door een grote bont-gekleurde stoet van kinderen en ouders. Jammer genoeg begon het juist hard te regenen. Na de rondgang was er een receptie in het NH-Hotel. Schepen Hilde Decleer bedankte in haar rede alle foorreizigers en overhandigde de beide winnaars hun prijzen. Guido Herman bedankte op zijn beurt de plaatsmeester en alle instanties die de Meifoor tot een succes moeten leiden. Aan Pater Kristiaan vroeg hij voor “mooi en droog weder” te zorgen, want de kermis was al goed ingezegend met de zware regenval. Om 22u30 was er dan het vuurwerk op het Konig Albertpark.

 

Related posts