december 11, 2017

SPECIAL: Opening kleuterschool “Carrousel” – Antwerpen – Sinksenfoor

Van:
A partir du:
  24/05/2012 Tot:
Jusqu’au:
24/05/2012
Nieuw:
Nouveauté:
 / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  0
Locatie:
Lieu:
 Vlaamse Kaai Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op donderdag 24 mei had de officiële opening plaats van de vernieuwde kleuterschool “Carrousel” te Antwerpen. Zowel de buitenkant als het volledig interieur werd gerenoveerd. Het resultaat is verbluffend, modern, kleurrijk en vooral praktisch. Jo Severeyns verwelkomde de talrijke gasten, waaronder Pater Kristiaan, Michel Follet en Fred Azaert en meerdere foorreizigers. Jo had een speciaal dankwoord voor hun vrienden Leo en Titi van de Stichting Nederlandse rijdende scholen, die het interieur verzorgden. Maya Detiège, Franck Delforge, Marc Lazaire, peter, en Marquete Bufkens, meter van de school, alsook Jannie de Vries en Conny Severeyns werden bedankt voor hun inzet en sponsoring. Als laatste kreeg Juffrouw Diane een daverend applaus voor haar doorzettingsvermogen en geduld, als blijk hiervan ontving ze een “speciale editie” van de befaamde kermisbeer. Namelijk ééntje met een afneembare rugzak waarop het logo van de rijdende school geborduurd staat.Terwijl de receptie verliep onder een stralend zonnetje bezochten de aanwezigen de school. Hun commentaar was éénsluidend “PRACHTIG WERK”.

We wensen Juffrouw Diane en Jo Severeyns nog veel succes met hun “Carrousel”, maar dan ééntje waar naast plezier maken er ook gestudeerd wordt.

 

Related posts