oktober 24, 2017

SPECIAL: Zeebrugge – Aankomst en transporten Nieuwe Wild Mouse (Bufkens/Florens)

Van:
A partir du:
  06/08/2012 Tot:
Jusqu’au:
06/08/2012
Nieuw:
Nouveauté:
 / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  1
Locatie:
Lieu:
Wielingendok-Zeebrugge Premiere WILD MOUSE 2 (Bufkens/Florens)
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Vanuit de firma Reverchon te Portugal werden de 4 transporten vervoerd naar Bilbao (Spanje) voor inscheping. Op maandag 6 augustus, na drie dagen varen zijn ze vanmorgen rond 6u00 aangemeerd aan het Wielingendok te Zeebrugge. Na documentencontrole werden ze vrijgegeven rond 10u00 en kon de rit naar Turnhout beginnen, alwaar de première van de nieuwe attractie plaats heeft.  Deze namiddag begint de opbouw al rond 16u00. De gondels zijn nu nog oranje, maar René wist ons te vertellen dat ze nog compleet moeten bestickerd worden. Op donderdag 18u00 is er dan de officiële voorstelling van de “Wild Mouse 2”, waarmee hij vooral de B-tournée zal bezoeken. Een prachtige aanwinst voor ons klein landje. We wensen de zaakvoerders Bufkens en Florens veel succes met hun zaak.

 

Related posts