december 12, 2017

SPECIAL: Opening – Wild Mouse 2 – Turnhout – Augustuskermis

Van:
A partir du:
  09/08/2012 Tot:
Jusqu’au:
09/08/2012
Nieuw:
Nouveauté:
 / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  1
Locatie:
Lieu:
 Fabriekstrerrein Turnova Premiere WILD MOUSE 2 (Bufkens/Florens)
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op donderdag 09/08 had de officiële voorstelling van de gloednieuwe “Wild Mouse 2” van Bufkens René en Florens Nicolas plaats op de augustuskermis te Turnhout. Pater Kristiaan wijdde de attractie in en wenste beiden veel succes. Schepen Bungeneers van Antwerpen knipte het “lint” door en de genodigden mochten zich uitleven op de schiiterende “Wild Mouse”. Daarna volgde een leuke receptie. We wensen René en Nicolas nog een prachtig eindseizoen met hun nieuwe aanwinst.

 

Related posts