december 18, 2017

SPECIAL: Waregem – Koersefoor – Deca Dance in Action

Van:
A partir du:
  23/08/2012 Tot:
Jusqu’au:
29/08/2012
Nieuw:
Nouveauté:
 Scooter (Sonnaert/Schoolaert), Circus Las Vegas (Lampaert), Fantomas (Van den Broeck) Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  7
Locatie:
Lieu:
 Markt Premiere Booster Maxxx (VeDePo bvba)
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op dinsdag is het “Hoogdag” tijdens Waregem Koerse. Naar gewoonte geeft de DECA DANCE zijn show met deejay’s en speciale effecten, wat een uitgelaten sfeer bij de bezoekers teweeg brengt. Om 22u00 is er het traditioneel vuurwerk.

 

Related posts

  • Wat heeft Waregem meer dan Antwerpen,als ik vragen mag?Waarom doen ze ook geen
    show zoals in Waregem !!!!Ze mogen blij zen dat ze elk jaar naar Antwerpen mogen komen,waar ze ook de meeste bezoekers mogen ontvangen op 5 weken tijd!Dus kunnen ze ook in Antwerpen in de weekends ook zo’ne show geven zene!De deca dance staat al meer dan 20 jaar op de sinksenfoor,dus mogen ze voor de sinksenfoor ook iets extra’s doen!!!En dat geld ook voor de andere grootvermaak zaken die op de sinksenfoor staan!Want de laaste jaren onbreekt er veel sfeer vanuit de grootvermaak zaken naar de foorbezoeker toe!Nu zeker dat er in Antwerpen plannen zijn voor vaste foor die de heel jaar open zal zijn op het st annekestrand,zullen de foornijveraars goe uit hun pijp mogen komen,anders zal tegen 2020 de sinksenfoor vergaan,en zal de vaste foor winnen!