oktober 23, 2017

Huy – Foire de Statte – Opbouw/Montage

Van:
A partir du:
  06/10/2012 Tot:
Jusqu’au:
14/10/2012
Nieuw:
Nouveauté:
 NIEUWE KERMIS – NOUVELLE FOIRE Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  8
Locatie:
Lieu:
Port de Statte Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Patrick Denis
Opmerking:
Remarque:
  Gedurende twee weekends worden een 60-tal attracties opgesteld, waaronder Groot Rad (Schweig), Scooter (Besanger), Big Happy Monster (Herman), New Dance (Noël), Bayern Kurve (Schweig), Karting (Schweig), Ice Age (Coenen) en andere. Dit is een privé initiatief van de heer Schweig. Alle attracties draaien aan 1 Euro.                                                                                                                                            Durant deux weekends environs 60 attractions sont montées, la Grande Roue (Schweig), Scooter (Besanger), Big Happy Monster (Herman), New Dance (Noël), Bayern Kurve (Schweig), Karting (Schweig), Ice Age (Coenen) et beaucoup d’autres. La foire est organisée par Mr. Schweig. Tout les manèges tourne à 1 Euro.

 

Related posts