december 13, 2017

SPECIAL: Brugge – Persvoorstelling Circus Rose Marie Malter

Van:
A partir du:
  27/10/2012 Tot:
Jusqu’au:
11/11/2012
Nieuw:
Nouveauté:
 / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  1
Locatie:
Lieu:
 Brugge Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Circus Rose Marie Malter stelt haar rood-blauwe verwarmde tent op in Brugge aan het Koning Albert 1 park, voorkant station, bij de Boeveriepoort en dit vanaf zaterdag 27 oktober tot en met zondag 11 november. Vanaf zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november speelt het circus alle dagen. Vervolgens nog op woensdag 7, zaterdag 10 en zondag 11 november. Telkens zijn er twee voorstellingen om 14u30 en 17u30. Met een volledig nieuw programma zorgen Katherina, Anton, Tony Alexis Family, Veronica, Zarag en andere voor een twee uur durend spektakel. Voor verdere info betreffende programma en prijzen verwijzen we graag naar www.circusrmmalter.com.

 

Related posts