december 12, 2017

SPECIAL: Staden – Statutaire vergadering VNSF.

Van:
A partir du:
  24/01/2013 Tot:
Jusqu’au:
24/01/2013
Nieuw:
Nouveauté:
 / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  /
Locatie:
Lieu:
Staden – Feestzaal “De Gouden Hoorn” Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Donderdag 24 januari had de jaarlijkse statutaire vergadering en nieuwjaarsreceptie plaats van kermisbond “Vrij Nationaal Syndicaat der Foorreizigers”.Na een heerlijk dessertbuffet en mooie receptie was het tijd voor de vergadering. Gezien er zich dit jaar geen nieuwe kandidaten hadden gesteld, blijft het bestuur ongewijzigd. Na goedkeuring van het financieel verslag was er nog een debat aangaande uitzonderlijk vervoer voor kermistransporten. De dag werd afgerond met een gezellige babbel en de nodige drankjes en hapjes. We danken het bestuur voor de uitnodiging en wensen alle foorreizigers een prachtig en hopelijk zonnig en droog seizoen 2013 toe.

 

Related posts