december 12, 2017

SPECIAL: Ninove – STELLA (Autoscooter) – Première

Van:
A partir du:
  16/02/2013 Tot:
Jusqu’au:
19/02/2013
Nieuw:
Nouveauté:
 / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  9
Locatie:
Lieu:
 Graanmarkt, Twijndersplein, Oude Kaai Premiere STELLA (Autoscooter) Wijnant
Fotograaf:
Photographe:
  Gioavanni & Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op vrijdag werd met een prachtige receptie de première ven de nieuwe autoscooter “STELLA” van Marijke Wijnant-De Munter voorgesteld. Dit in bijzijn van de Stadsprins “Moor”, carnavalprins van Ninove 2013, Leden van de Karnavalraad en leden van het Stadsbestuur.De autoscooter kreeg reeds een nieuw front en nieuwe zeildoeken. Verder komt er nog extra frontverlichting en een naambord op de middenbeuk. Dit is een scooter van Francis Thommis, die volledig gerestyled zal worden en een nieuw leven tegemoet gaat. We wensen de uitbaters veel succes met deze aankoop.

 

Related posts