december 18, 2017

SPECIAL: Deca Dance – Restyle – Halfvastenfoor Gent

Van:
A partir du:
  02/03/2013 Tot:
Jusqu’au:
24/03/2013
Nieuw:
Nouveauté:
 Restyle Deca Dance Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  1
Locatie:
Lieu:
Kramersplein Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Webteam Kermisland
Opmerking:
Remarque:
  Tijdens de halfvastenfoor te Gent bewonderen we de mooie restyle van de DECA DANCE van Bufkens/Verwijk. Alle gondels en kruisen hebben nieuwe paintings en kleuren. Ook de middenton heeft een nieuw uitzicht en er is een nieuw naambord. Verder is er de speciale en gewaagde constructie met trussen die de attractie een compleet nieuw uitzicht geeft. De restyle is echter nog niet volledig, er komt nog bijkomende verlichting in de trussen en de buitenkassa krijgt ook nog een restyle. Normaal zou tegen de kermis van Doornik alles afgewerkt zijn. Wat reeds een geslaagde restyle is, kan enkel nog verbeteren. Een dikke proficiat aan de uitbaters.

 

Related posts