december 15, 2017

Sint-Laureins – Lentekermis & Verlichte carnavalstoet

Van:
A partir du:
  23/03/2013 Tot:
Jusqu’au:
24/03/2013
Nieuw:
Nouveauté:
 Alles Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  1
Locatie:
Lieu:
Centrum Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Dave
Opmerking:
Remarque:
  In Sint-Laureins hebben we op Blasius (3 februari) steeds een kleine kermis, doch die is afgeschaft wegens te weinig belangstelling. De plaatselijke carnavalsvereniging “De Zuipschuiten” houden hun stoet steeds op de laatste zaterdag voor het paasweekend. In samenspraak met het schepencollege besloot men de stoet te behouden doch gekoppeld aan een kermis. Zo ontstond er een “Lentekermis” met verlichte carnavalstoet, een lovenswaardig inititiatief. Deze kermis is in het vervolg dan ook gepland op het laatste weekend voor Pasen. Niettegenstaande de winterse buien was de belangstelling goed. We wensen de inrichters veel succes voor de volgende jaren.

 

Related posts