december 18, 2017

SPECIAL: Knokke – Seniors op de ijspiste

Van:
A partir du:
  03/01/2014 Tot:
Jusqu’au:
03/01/2014
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  0
Locatie:
Lieu:
  Alfred Verweeplein Premiere /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op vrijdag 3 januari brachten de seniors naar jaarlijkse traditie een bezoek aan de ijspiste te Knokke en dit van 11u00 tot 12u30. Met 136 kwamen ze per bus aangereden. VZW De Lindeboom stond paraat met een 60-tal zorgverleners. Eén voor éen werden ze de piste opgereden, waarna ze lustig rondjes draaiden op de ijspiste. Intussen genoten ze van een warme glühwein. Daarna verzamelden ze allen midden de piste waar ze een bakje friet met mayonaise en een frikandel aangeboden kregen. Alain Dagraed en Ulrich Declerck bezorgden alzo deze mensen een kort maar aangenaam verblijf op de ijspiste.

Related posts