december 16, 2017

Zoutleeuw – Dormaal Feest

Van:
A partir du:
  15/08/2014 Tot:
Jusqu’au:
15/08/2014
Nieuw:
Nouveauté:
  Alles Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  0
Locatie:
Lieu:
  Kerkplein Première: /
Fotograaf:
Photographe:
  Alain
Opmerking:
Remarque:
  Enkele bekende dorpsfiguren uit het kleine Dorsmaal vonden het hoog tijd om het dorpsgebeuren nieuw leven in te blazen. en ook de Dormalieters wilden daar verandering in brengen. Zo kwamen ze tot het besluit om het Dormaal Feest in te richten. Op vrijdag 15 augustus vanaf 15.00 kon iedereen terecht op het kerkplein voor een namiddag ouderwets vertier met kinderanimatie, kermis, springkastelen, reuzentombola, een hapje en een tapje en livemuziek van Classic Illustrations. Het is de bedoeling om hier opnieuw een traditie van te maken en dit telkens op 15 augustus. Een initiatief dat bewijst dat kermis de buren terug samen brengt op een ludieke manier.

Related posts