december 17, 2017

Op bezoek bij Game Castle

Op zaterdag 31 januari 2015 waren we te gast bij de firma “Game Castle” te Rijen, Nijverheidslaan, in Nederland. Ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan hielden ze opendeurdagen en kregen de genodigden de allernieuwste automaten te zien.

Game Castle is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de import en verkoop van allerhande elektronische speelautomaten. De zaakvoerders zijn de Heer Peter Puijn en Mevrouw Lucienne Puijn. Ze worden bijgestaan door hun twee zonen Leroy en Justin en een drietal technici.

Wat startte als een hobby is nu een internationaal bekend bedrijf dat toestellen verkoopt aan lunaparkcenters, attractieparken, lunaparken op de foor en de bekende games-containers. Ze hebben klanten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Ijsland.

Ze werken samen met méér dan 15 verschillende leveranciers waaronder Bay Tek Games, Beston, Adrenaline, Elmac, Coastal Amusements, Andamiro, Magic Play, Wahlap Tech, Benchmark Games, Embed, Wik, Harry Levy, Sega, Bandai Namco, Lai Games, Raw Thrills en andere.

Het leeuwenaandeel van de toestellen zijn van Amerikaanse en Koreaanse makelij. Met de fabrikanten onderhouden ze een uitstekende relatie en krijgen dan ook veel ondersteuning van deze, waardoor ze steeds de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen aan hun klanten kunnen aanbieden. Dit is ook uiterst belangrijk om hun cliënteel in de toekomst uit te breiden en aan de wensen en noden van hun huidige klanten te kunnen voldoen. Vandaar nemen ze ook deel aan Internationale vakbeurzen zoals Amsterdam en onlangs nog in Bulgarije.

De zaakvoerders staan erop, naast de verkoop van toestellen, een uitstekende service te bezorgen. Zodoende zijn de technici zeven dagen op zeven en 24 uur non-stop beschikbaar om herstellingen of technische problemen ter plaatse op te lossen, wat door de klanten erg op prijs wordt gesteld. Goede service na verkoop is dan ook de belangrijkste doelstelling om het vertrouwen van hun klanten te winnen en te behouden.

Na een gezellige babbel met Peter en Lucienne kregen we een rondleiding in de toonzalen. Een kleine 100 toestellen stonden opgesteld. De aanwezigen kregen er de nodige technische uitleg en hadden de mogelijkheid om alles uit te testen. Naast de alom bekende jetonspelen met schuivers en grijpkranen, zagen we hier de nieuwste ticketgames, flipperkasten, videospelen in alle formaten, alley rollers, boksballen, basketball games, hockey games en kiddie rides. Kortom te veel om allemaal op te noemen, maar je kan ze terug vinden op de fotoreportage.

Wij vonden ons bezoek alvast leuk en houden eraan Peter en Lucienne te danken voor hun gastvrije ontvangst en rondleiding. We wensen hen nog een succesvolle toekomst met hun bedrijf.

Contact en info: info@gamecastle.nl – +31 (0)6-52.41.81.01 – www.gamecastle.nl  Facebook

[youtube id=”TNRrPDRHT9E”]

Related posts