december 12, 2017

SPECIAL: Voorstelling “Après Ski XXL” van Denies/Kipp (D)

Van:
A partir du:
  16/03/2015 Tot:
Jusqu’au:
16/03/2015
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  1
Locatie:
Lieu:
KMG – Neede (NL) Première /
Fotograaf:
Photographe:
  Tonnie
Opmerking:
Remarque:
  Op maandag mocht onze Nederlandse collega Tonnie Koolhof foto’s nemen van de nieuwste attractie van Denies/Kipp. Deze prachtige molen gaat voornamelijk te zien zijn in Duitsland. Let wel, alle decoratie is nog niet aangebracht, maar het beloofd alvast een voltreffer te worden. We wensen de uitbaters veel succes met deze nieuwe zaak. De première is voorzien voor Nancy (F) onder de directie van Kopp. Misschien is dit een samenwerking met Denies/Kipp en Kopp, afwachten, zeker zijn we nog niet.

Related posts