december 18, 2017

SPECIAL: Brugge – Meifoor – Openingsstoet & Receptie

Van:
A partir du:
  24/04/2015 Tot:
Jusqu’au:
17/05/2015
Nieuw:
Nouveauté:
  Air Maxx (Dotremont), Rock & Roll (Simon) Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  20
Locatie:
Lieu:
 Beursplein, ’t Zand, Koning Albertpark, Simon Stevinplein Première /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik, Stefaan
Opmerking:
Remarque:
  Op vrijdagavond 24 april om 19u00 openden Marthe Smalle en Tim Danylchenko, beide winnaars van de affichewedstrijd, officieel de Meifoor. Een bonte bende van een kleine 1000 kinderen, al of niet verkleed en geschminkt, trok in stoet langsheen de kermis. Allen hadden ze een kaart ontvangen waarbij ze, naargelang hun leeftijd, enkele attracties gratis mochten bezoeken, dit enkel op de openingsdag zelf. Rond 19u45 was er een receptie in de “B-in”, met toespraken door Schepen Hilde Decleer en Guido Herman, voorzitter van het foorcomité. Om 22u30 was er vuurwerk op het Koning Albertpark.

Foto’s Stefaan

Related posts