december 18, 2017

SPECIAL: CRAZY GARAGE – Bouw nieuw funhouse Lampaert (update 24/08/’15)

Van:
A partir du:
  19/08/2015 Update: 24/08/2015
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  0
Locatie:
Lieu:
 / Première /
Fotograaf:
Photographe:
  David Lampaert
Opmerking:
Remarque:
  David Lampaert, bekend van de funhouses Crazy Circus en Circus Las Vegas, brengt dit jaar nog een nieuw funhouse op de kermis de “CRAZY GARAGE“. Het funhouse telt 4 étages en is gebouwd in de ateliers van Eckelboom (NL). Als alles normaal verloopt is de première voorzien op de “Koersefoor” te Waregem. Voor het totaal plaatje moeten we dus geduld hebben tot volgende week. Verleden week waren ze nog volop bezig met de verlichting en het spuiten, echt werken tegen de klok dus. Hier krijg je al een impressie van de nieuwe attractie. We wensen de familie Lampaert véél succes met hun nieuwe aanwinst.

Update 24/08/’15:

ondertussen kregen we enkele foto’s van het prachtige spuitwerk dat uitgevoerd is door Warrior Airbrush Art.

Related posts