december 17, 2017

Waregem – Koersefoor & Opening Roue de Paris.

Van:
A partir du:
  27/08/2015 Tot:
Jusqu’au:
02/09/2015
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  7
Locatie:
Lieu:
  Markt Première: Roue de Paris (Bufkens/Denies)
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op donderdag 27 augustus had de opening van de Koersefoor plaats, jammer genoeg in de regen. Dit jaar ging de plechtigheid door op het nieuw reuzenrad “Roue de Paris”. Een fiere René Bufkens en Denies Tonnie verwelkomden burgemeester, schepenen en genodigden. Daarna zegende pater Kristiaan de attractie en de belleman verklaarde de kermis officieel voor geopend. De oma van René had de eer als eerste in de gondel te mogen plaats nemen. Op maandag is er de grote jaarmarkt en op dinsdag, hoogdag van Waregem, de befaamde grote steeple-chase op de Hippodroom. Het rad blijft staan tot en met zondag 6 september !!!

Related posts