oktober 23, 2017

Oostende – Oktoberfoor – Opening & Stoet

Van:
A partir du:
  09/10/2015 Tot:
Jusqu’au:
08/11/2015
Nieuw:
Nouveauté:
  Catapult (De Bruyne), Ghost Castle (Smit – NL), Le Nautilus (Regter – NL). Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  16
Locatie:
Lieu:
  Wapenplein, Groentemarkt, Mijnplein, Sint Petrus & Paulsuplein. Première: /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Onder een mooie herfstzon start de stoet om 18u00 met Reus James, het foorcomité, Burgemeester Vande Lanotte, Schepen Lesaffre en enkele duizenden kinderen, ouders en grootouders. Na het bekomen van een stempel in het Stadhuis, ontvangen allen een plan met alle attracties op de verschillende pleinen, waarbij ze voor slechts één Euro alle attracties kunnen bezoeken. De opkomst was dit jaar nog groter dan vorige jaren. Alvast een prachtige start voor deze editie.

Related posts