december 18, 2017

SPECIAL: Herzele – Miniatuurkermis

Van:
A partir du:
  10/10/2015 Tot:
Jusqu’au:
14/10/2015
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  0
Locatie:
Lieu:
 Schepenhuis (Markt 1) Première /
Fotograaf:
Photographe:
  Giovanni
Opmerking:
Remarque:
  Gedurende de Jaarmarktkermis te Herzele kan je de miniatuurkermis van Hans Clarisse bezoeken. De attracties zijn zo gebouwd dat ze, net als de echte, volledig demonteerbaar zijn en alles opgeborgen kan worden in de bijgebouwde vrachtwagens, wat steeds enkele uren werk vraagt om alles op te stellen. De middenbouw is inklapbaar als dat ook bij de echte het geval is en bv de Crazy Dance is alles inklapbaar in één oplegger. Hans werkt nu verder aan de montage van de verlichting op de attracties en met de bouw van een polyp.

Related posts