december 11, 2017

SPECIAL: Ronse – Première Funhouse ‘CRAZY GARAGE”

Van:
A partir du:
  29/10/2015 Tot:
Jusqu’au:
29/10/2015
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  0
Locatie:
Lieu:
Première CRAZY GARAGE (Lampaert)
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Surprise,  met enkele maanden vertraging is vandaag het nieuwe funhouse van David Lampaert opgebouwd te Ronse op de Winterfoor. Tijdens ons bezoek was de hele familie nog druk aan het oppoetsen en alles nog aan het uittesten voor de première van morgen. De attractie gebouwd bij Eckelboom (NL) mag gezien worden. Het thema komt goed tot uiting, de paints zijn prachtig, evenals de verlichting.  Na Ronse vertrekt het funhouse naar de Jaarmarktkermis te Niel. We wensen de familie Lampaert alvast veel succes met hun gloednieuwe zaak, tevens onze dank aan David om ons te verwittigen.

Related posts