december 13, 2017

Oostende – Kerstcircus Rose-Marie Malter

Van:
A partir du:
  19/12/2015 Tot:
Jusqu’au:
03/01/2016
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  1
Locatie:
Lieu:
  Sint-Petrus & Paulusplein Première: /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Circus Malter is “BACK ON THE ROAD”. Op uitnodiging van Tamara en Patrick hadden we het geluk de voorstelling te mogen bijwonen. De tent stond opgesteld in het centrum bij de kaaien, een zéér mooie locatie, maar wel beperkt van oppervlakte, vandaar ook de vreemde opstelling van de tent en de vrachtwagens en pakwagens. De show zelf was mooi en afwisselend. We hopen dit circus in 2016 nog meerdere malen op onze route tegen te komen. Met dank aan Tamara en Patrick, alsook aan Eddy die de voorstelling als spreekstalmeester in goede banen leidt.

Related posts