december 17, 2017

SPECIAL: Brugge – Meifoor – Opening, rondgang & receptie

Van:
A partir du:
  15/04/2016 Tot:
Jusqu’au:
08/05/2016
Nieuw:
Nouveauté:
  La Suisse (Delforge), Roue de Paris (Bufkens/Denies), Star Wars (Lauwers). Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  19
Locatie:
Lieu:
  Beursplein, ’t Zand, Koning Albertpark , Simon Stevinplein Première: /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik & Stefaan
Opmerking:
Remarque:
  Op vrijdagavond 15 april om 19u00 openden Amy Mortier en Lily Elias, beide winnaars van de affichewedstrijd de Meifoor. Een kleurrijke bende van een 750 kinderen, al dan niet verkleed en geschminkt trok in stoet rond de kermis. dit onder muzikale begeleiding, clowns en vuurspektakel. Om 19u45 was er een receptie in de “B-in”, met toespraken van Schepen Hilde Decleer en Guido Hermans. Het vuurwerkspektakel en lichtshow voorzien om 21u00 werd afgeschaft en verplaatst naar 22 april.

Related posts