december 11, 2017

SPECIAL: Nieuwe Break Dance voor Jeffrey Hayen

Van:
A partir du:
  07/05/2016 Tot:
Jusqu’au:
07/05/2016
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  0
Locatie:
Lieu:
  Houthulst – Grote Markt Première: BREAK DANCE (Hayen)
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op de Meifoor te Houthulst kregen we de nieuwe breaker van papa Ivan en jongste zoon Jeffrey te zien. Wegens problemen met de late toelevering kon de opbouw pas starten op donderdagavond. Vrijdagavond was de attractie opgebouwd, zodat ze uiteindelijk tijdens het komend weekend kan draaien. Alle verlichting is nog niet klaar. De Break Dance is een constructie van MK Technic Trade (CZ) en de paints zijn van Airbrush Essa, de breaker staat op één enkel transport en alle gondels zijn bevestigd op de kruisen. We wensen de familie Hayen alvast véél succes met deze mooie breaker. Hier volgen de foto’s van constructie, transport, opbouw tot de feitelijke attractie.

Related posts