december 15, 2017

Oostende – Oktoberfoor – Opening

Van:
A partir du:
  07/10/2016 Tot:
Jusqu’au:
06/11/2016
Nieuw:
Nouveauté:
  Dominator (Stappers/Boulet-F), Geister Villa (van de Molengraft/Sipkema-NL), Hell Raiders (De Bruyne), Sky Flyer (Drutti). Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  16
Locatie:
Lieu:
Wapenplein, Groentemarkt, Mijnplein, Sint-Petrus & Paulusplein. Première /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Gezien de grote verkeerschaos in 2015 was het dit jaar verzamelen geblazen op het Zeeheldenplein. Daar kreeg ieder kind zijn 1 Euro-kaart waarna ze de kermis bezochten. Met reus James voorop, het foorcomité en Schepen Lesaffre begon men met de rondgang van de kermispleinen, onder een grijze lucht en  zonder de lange stoet van duizenden kinderen. Intussen was het al zéér druk op de diverse kermispleinen en iedereen had er blijkbaar zin in. Ook het rondpunt was mooi versierd met de verlichte carrouselpaardjes. Oostende is klaar voor een mooie kermis.

Related posts