november 22, 2017

SPECIAL: Staden – Statutaire Vergadering VNSF

Van:
A partir du:
  26/01/2017 Tot:
Jusqu’au:
26/01/2017
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  0
Locatie:
Lieu:
Feestzaal “De Gouden Hoorn” te Staden. Première /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op donderdag 26 januari had de jaarlijkse statutaire vergadering en nieuwjaarsreceptie plaats van kermisbond “Vrij Nationaal Syndicaat der Foorreizigers”. Na een mooie receptie opende Guido Herman de vergadering en gaf toelichting over de kilometerheffing. Paasfoor Kortrijk en Meifoor Brugge kwamen aan bod. Michel Six gaf de nodige uitleg. Daarna werd de dag afgerond met een gezellige babbel en de nodige drankjes en hapjes. We wensen de foorreizigers een succesvol 2017 toe.

Related posts