november 22, 2017

SPECIAL: Oostrozebeke – Opening “La-Zoetje”

Van:
A partir du:
  28/01/2017 Tot:
Jusqu’au:
280/01/2017
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  0
Locatie:
Lieu:
 Hoogstraat 61 Première /
Fotograaf:
Photographe:
  Jordy
Opmerking:
Remarque:
  Dit weekend openden Vanessa Lasou en Andy Verschelde een gloednieuwe snoepwinkel “La -Zoetje”. Een leuke Mnion verwelkomde de klanten en proevertjes werden aangeboden. Je vind er snoep, pralines, geschenkjes en snoeptaarten worden gemaakt op aanvraag en naar eigen creatie.

Vanessa zal zelf instaan voor de bediening, maar zegt zeker geen vaarwel aan haar eendjesspellen. Met een goede verstandhouding lijkt alles te combineren. Iedere bezoeker ontving een leuk opgevulde snoep. We wensen haar en haar familie veel succes met deze zaak.

Related posts