december 15, 2017

Brugge – Meifoor – Opening

Van:
A partir du:
  05/05/2017 Tot:
Jusqu’au:
28/05/2017
Nieuw:
Nouveauté:
  Big Splash (Bufkens/Buwalda) Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures
  20
Locatie:
Lieu:
Beursplein, Koning Albertpark, ’t Zand, Simon Stevinplein, Vrijdagmarkt. Première /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik & Stefaan
Opmerking:
Remarque:
  Door de werken aan ’t Zand was het niet mogelijk om veilig een kinderstoet langsheen de foorpleinen te leiden. Daarom is de Meifoor geopend met een kakafonisch kinderconcert met toeters in het Koning Albertplein. Eerst was er een heuse kinderdisco. Daarna openden de winnaars van de affichewedstrijd Mir Willems en Bente Dumon de Meifoor. Alle kinderen met toeters kregen een combikaart waarmee ze enkele attracties konden bezoeken. Om 19u30 was er een receptie in de B-in met toespraken van Schepen Hilde Decleer en Guido Hermans van het foorcomité. Plaatsmeester Wim Delperdange ontving een attentie voor zijn inzet om iedereen toch een plaats te geven op deze editie van de Meifoor. Om 22u30 was er het vuurwerk.

Related posts