december 13, 2017

SPECIAL: Aarschot – Belgische Kermis Awards

Van:
A partir du:
  30/05/2017 Tot:
Jusqu’au:
30/05/2017
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  0
Locatie:
Lieu:
  Zaal Vinea Première: /
Fotograaf:
Photographe:
  Alain, Chris, Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op dinsdagavond 30 mei had de eerste uitreiking plaats van de “Belgische Kermis Awards”, een initiatief van Michel Follet en Paul Peeters. Reeds op de parking was er een vrolijke kermisambiance met het mooie orgel van Jani de Vries. In de zaal zorgde het duo Geert en Mieke voor de muzikale toets en brachten meerdere gekende kermisdeuntjes van vroeger en nu. Rond 20u00 verwelkomde Paul Peeters alle aanwezigen met een ode aan de kermis en de forains, waarna Michel Follet een korte uitleg gaf van de bedoeling van deze Awards. Het is verder de bedoeling om van deze uitreiking een jaarlijks evenement te maken.

De eerste award was voor Pater Kristiaan voor zijn jarenlange inzet voor zowel de kermisuitbaters als de circusmensen. De tweede was bestemd voor Willy Callemin met een carrière van 45 jaren. Hij heeft als secretaris van de foornijveraars gezorgd voor meerdere veranderingen in het kermisbeleid. De laatste trofee was voor de Stad Scherpenheuvel, als kermisminnende stad van het jaar 2016. Burgemeester Manu Claes was terecht fier met de award. Als laatste kreeg Luc Caals de Golden Live Time Award voor zijn succesvolle carrière van entertainement en amusement. De avond werd afgerond met een mooie zaalshow van Luc Caals himself.

We feliciteren alle winnaars en Paul en Michel met deze mooie organisatie. Dank ook voor de uitnodiging.

Related posts