november 21, 2017

Special: Bissegem – Geboortefeest “Reus Bertrand”

Van:
A partir du:
  07/07/2017 Tot:
Jusqu’au:
07/07/2017
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  0
Locatie:
Lieu:
 Tent parking Rietput Première: /
Fotograaf:
Photographe:
  Jordy
Opmerking:
Remarque:
  Tijdens “Bissegem Zomert” had op vrijdagavond 07 juli het geboortefeest plaats van “Reus Bertrand”. Dit is een mooi eerbetoon aan de gekende friturist Bertrand Coussens, overleden in mei 2016. De reus meet maar liefst 4m20, meter is Demeyere Stéphanie en peter Wastyn Johnny. Na toespraken van de voorzitter van de reuzengilde en  schepen van vermakelijkheden  werd de reus gewijd en ingeschreven in het bevolkingsregister. Dochter Heidi Coussens dankte het bestuur voor het initiatief. Ook reuzin Minneke van Bissegem was van de partij. Nadien trakteerde Jeanine (echtgenote van wijlen Bertrand) met 1 uur gratis bier en frietjes. Natuurlijk mocht de traditionele doopsuiker niet ontbreken, in frietbakjes uiteraard.

Related posts