november 23, 2017

SPECIAL: Oostende – Oktoberfoor – Receptie

Van:
A partir du:
  19/10/2017 Tot:
Jusqu’au:
19/10/2017
Nieuw:
Nouveauté:
  / Aantal grootvermaak:
Nombres d’attractions majeures:
  0
Locatie:
Lieu:
  Stadhuis – Alice Freyzaal Première: /
Fotograaf:
Photographe:
  Rik
Opmerking:
Remarque:
  Op donderdag 19 oktober was er de receptie met foorreizigers en plaatsmeesters in het Stadhuis te Oostende. Schepen Martine Lesaffre dankte alle foorreizigers en plaatsmeester Patrick Dulsster voor deze mooie editie. Daarna stelde ze Peggy Claeys voor als nieuw lid van het foorcomité.  Brigitte Dewijse werd in de bloemetjes gezet voor haar 25 ste deelname aan de oktoberfoor. Na een lekkere lunch was het tijd voor de rondgang op de kermis in bijzijn van de plaatsmeesters van Brussel, Aalst, Kortrijk, Brugge, Moeskroen en Leuven.

Related posts